Wat is Arnhem AAN?

Arnhem AAN is een campagne opgezet door een groep Arnhemmers die tot doel heeft om lokaal het duurzaam omgaan met energie te stimuleren. Het gaat dan om energiebesparing, schoon opwekken met als resultaat minder uitstoot van CO2.

Arnhem AAN wordt ondersteund vanuit het gemeentelijk programma New Energy made in Arnhem en is gericht op alle inwoners van Arnhem en alle bedrijven en organisaties. Samen gaan we voor duurzaam. Arnhem AAN zorgt voor het overzicht van wat er allemaal al gebeurt. Naast concrete beantwoording van vragen van particulieren en bedrijven (via het Energieloket Midden Gelderland) kunnen initiatiefnemers elkaar inspireren en helpen. De AANjagers staan daarbij voor je klaar.
Arnhem AAN, goed bezig!

 

Zoek op de kaart

Jouw initiatief ook op de kaart?

Ben jij ook actief met duurzame energie? Heb je een mooi voorbeeld hoe je de energierekening omlaag krijgt, thuis of met een buurtproject? Of ben je bedrijfsmatig actief en heb je een slimme innovatie bedacht? Laat het hier weten zodat ook anderen geinspireerd kunnen worden. Meld je voorbeeld hier aan.