Scroll naar beneden
Illustratie van een kastje met draadje naar een molshoop met plantje

Initiatieven en nieuws

  Overzicht
algemeen

Wijkgesprekken

bus feest2

Hoe kun je zorgen dat je energieverbruik en energierekening lager worden? Wanneer verwacht de gemeente dat jouw wijk van het aardgas af gaat?

Wijkgesprekken over energie besparen en "van het gas af".

Om de hiervoor genoemde vragen te beantwoorden én om samen ideeën uit te wisselen over duurzame energie in jouw wijk, organiseert de gemeente in het bijzijn van Cathelijne Bouwkamp, wethouder Klimaat & Energie, een wijkgesprek in alle Arnhemse wijken. Onderdeel van de gesprekken is de Wijkgerichte aanpak in Arnhem en hoe je kunt participeren.

Je bent als bewoner of ondernemer van de wijk van harte welkom!

Na afloop van het wijkgesprek ontvang je een inspirerend kleinigheidje waarmee je thuis direct aan de slag kunt met energie besparen.

Wanneer is er een gesprek bij jouw in de buurt?

In de agenda zie je wanneer er een wijkgesprek in jouw buurt is. Vanwege de corona maatregelen kunnen er een maximaal aantal mensen per bijeenkomst aanwezig zijn en nemen we de maatregelen in acht. We houden 1,5 m afstand en er is gelegenheid tot desinfecteren van de handen. Als je niet fit bent of je ziek voelt verzoek we je om thuis te blijven.

Kom je naar het wijkgesprek? Meld je dan aan via Shehnaaz.Kasiem@arnhem.nl door de datum van het wijkgesprek en uw naam en adres te vermelden. Vanwege maatregelen rondom het coronavirus is aanmelden en registratie verplicht. Daarnaast is het mogelijk dat wij vanwege de locatie en de maatregelen rondom het coronavirus een maximaal aantal deelnemers hanteren. Bedankt voor uw begrip.

Kun je niet deelnemen aan het wijkgesprek? Wij staan op meerdere data ook overdag op verschillende plekken in de wijk met Lijn2030 om je vragen te beantwoorden en in gesprek te gaan over je ideeën.

Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen met Gemeente Arnhem, via Shehnaaz.Kasiem@arnhem.nl of (026) 377 3682

Let op! Vanwege de huidige corona maatregelen gaan fysieke wijkgesprekken niet door. De wijkgesprekken vinden digitaal plaats. Uitnodiging volgt per brief met instructie over hoe u kunt deelnemen aan het gesprek.

Initiatieven en nieuws

bus feest2
algemeen

Wijkgesprekken

Wijkgesprekken om samen te komen tot de beste Arnhemse Energie Aanpak

Lees meer
bus feest2
algemeen

Wijkgesprekken

Wijkgesprekken om samen te komen tot de beste Arnhemse Energie Aanpak

Lees meer

Wij helpen je graag mee