Scroll naar beneden
Illustratie van een kastje met draadje naar een molshoop met plantje

Initiatieven en nieuws

  Overzicht

Steeds meer huishoudens op weg geholpen met de Woonwensenscan

campagne film 8

Arnhemse huiseigenaren die wegwijs willen worden in het verduurzamen van hun woning kunnen sinds 2017 gebruik maken van de woonwensenscan. Bij een woonwensenscan schiet een coach van het Energie Loket Midden Gelderland (ELMG) je te hulp bij het comfortabeler, veiliger en gezonder maken van je woning. Goed voor je woning, maar ook voor je portemonnee. Met het advies van de woonwensencoach bespaar je namelijk al gauw de nodige euro's op je energierekening.

Gratis slimme gadgets
De woonwensenscan is tijdelijk uitgebreid met de gratis Arnhem Aan tas, inclusief een set radiatorventilatoren en radiatorfolie. Het Arnhemse Aanbod leidde tot veel positieve reacties en een ruime verdubbeling van het totaal aantal aanvragen. Zelfs in Corona-tijd lukt het om huishoudens op afstand* te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Voor de eerstvolgende 75 aanmeldingen ligt er een Arnhem Aan tas klaar, inclusief radiatorventilatoren en -folie.

Van advies naar maatregelen
In de afgelopen jaren bleek dat bij circa 63% van de huishoudens de woonwensenscan hen heeft aangezet om maatregelen te treffen. Zij profiteren nu van meer wooncomfort, een gezonder leefomgeving en een lagere energierekening.

Aanmelden
Wilt u dit jaar ook knopen doorhakken als het gaat om het verduurzamen van uw woning? Meldt u aan voor de gratis woonwensenscan van het Energieloket, inclusief de slimme gadgets, via www.arnhemaan.nl/aanbod.
(Op=op!)

*Het ELMG volgt voor de woonwensenscan de richtlijnen van het RIVM.

Wij helpen je graag mee