Regio Arnhem Nijmegen wint Circular Economy Award

Regio Arnhem Nijmegen is uitgeroepen tot Beste Circulaire Regio van Nederland! De winnende regio en werklocatie werden voor vijftig procent bepaald door publieksstemmen. Dank aan iedereen die gestemd heeft op onze regio. Samen maken we Arnhem iedere dag duurzamer!

Naast de publieksstemmen werd de winnaar bepaald door een vakjury. De regio Arnhem Nijmegen heeft hoog gescoord. Bedrijventerrein IPKW was genomineerd voor beste circulaire werklocatie en eindigde in de top drie. Het Werkspoorkwartier in Utrecht mag zich dit jaar de Beste Circulaire Werklocatie noemen.

“De regio Arnhem Nijmegen is een échte voorloper op het gebied van de circulaire economie. Verduurzaming lijkt de regio in het DNA te zitten”, oordeelt de jury.

Het doel van deze awards is aandacht te geven aan werklocaties en regio’s die hun circulaire ambities het beste tot uiting brengen. Daarbij is het ook belangrijk om de samenleving te betrekken, inclusief het bedrijfsleven. De regio Arnhem Nijmegen is daarin voorloper met twee steden die los van elkaar in de belangstelling staan rondom duurzaamheid. De regio is er in geslaagd circulaire ontwikkelingen door samenwerking steeds beter met elkaar te verbinden.

ABN AMRO Circular Economy Awards