Opening Halte 2030

Op 21 november 2018 was de feestelijke opening van Halte 2030 door wethouder Cathelijne Bouwkamp. Halte 2030 is de nieuwe samenwerklocatie van Rijn en IJssel Energiecoöperatie, Energieloket Midden Gelderland (ELMG) en Arnhem AAN aan de Oude Kraan 72 in Arnhem.

Wethouder Cathelijne Bouwkamp gaf een welkomstwoord en opende de locatie door symbolisch een lint door te knippen. Na enkele presentaties over de locatie en de samenwerkende partijen werden de initiatiefnemers bedankt en volgde een gezellige borrel in The Panda.

Bij Halte 2030 werken medewerkers van het Energieloket en Rijn en IJssel Energiecoöperatie, AANjagers, energiecoaches en wijkpioniers. Er worden bijeenkomsten gehouden, je kan er warmtecamera’s lenen, coaches en AANjagers vinden, informatie ophalen of je duurzame initiatief ‘opladen’ met kennis over energie besparen en opwekken. Ook is Halte 2030 de thuisbasis voor Lijn 2030, de duurzame bus die de wijken ingaat om met inwoners het gesprek aan te gaan over energie en duurzaamheid.

Kijk voor meer informatie bij de AANjagers, www.lijn2030.nl, www.elmg.nl en www.rijnenijsselenergie.nl.

Bus bij Halte 2030