Illustratie van een kastje met draadje naar een molshoop met plantje

Initiatieven en nieuws

  Overzicht

De Nationale Duurzame Huizen Route in de gemeente Arnhem

banner_3.png

Ben je op zoek naar informatie over duurzame en energiebesparende maatregelen voor jouw huis? Op het platform van de Nationale Duurzame Huizen Route delen meer dan 1.600 huiseigenaren hun ervaringen met duurzaam wonen. Bekijk hun woningen, lees over de toegepaste duurzame maatregelen, stel vragen aan de huiseigenaar of vertel jouw verhaal en meldt je woning ook als voorbeeld. Op 31 oktober en 7 november 2020 stellen gastvrije huiseigenaren in Nederland en dus ook in Arnhem hun woning open voor bezoekers.

Doe ook mee en vertel jouw woonverhaal
Om de keus te maken voor een warmtepomp, zonnepanelen of HR++ glas is er heel wat vooronderzoek nodig. Heb jij dit proces al doorlopen en lijkt het je leuk om inwoners van de gemeente Arnhem op weg te helpen met jouw ervaring? Meldt je woning aan op www.duurzamehuizenroute.nl/Arnhem. Zodra de woning is aangemeld, kan je ook aangeven of je 31 oktober of 7 november bezoekers wilt ontvangen. Bezoekers schrijven zich voor een bezoek, waardoor er maximaal zes bezoekers per tijdstip aanwezig zijn.

Verkiezing ‘Duurzaamste Huis van Nederland’
Maak kans op de titel ‘Duurzaamste Huis van Nederland’ en meldt je woning voor 20 september aan voor de verkiezing. De organisatie geeft huiseigenaren graag de welverdiende waardering voor hun duurzame prestaties en wil duurzame voorbeelden een podium geven. Lees meer over de verkiezing: www.duurzamehuizenroute.nl/verkiezing.

Initiatieven en nieuws

bus feest2
algemeen

Wijkgesprekken

Wijkgesprekken om samen te komen tot de beste Arnhemse Energie Aanpak

Lees meer
Arnhemaan.jpg
algemeen

Wijkgerichte aanpak

Wijkgerichte aanpak. Kijk wat er in uw wijk gaat gebeuren.

Lees meer
energiebesparen.jpg

Gratis aanbod energiebesparing en advies

Het Arnhemse Aanbod voor huiseigenaren

Lees meer

Wij helpen je graag mee