Scroll naar beneden
Illustratie van een kastje met draadje naar een molshoop met plantje

Initiatieven en nieuws

  Overzicht

De Arnhem Aanhanger

20220422_150246

Kom kijken naar de Arnhem Aanhanger

Op zaterdag 7 mei, de dag voor Moederdag staat de ‘Arnhem Aanhanger’ op drie verschillende plekken in Arnhem: de plantjesmarkt in Klarendal bij de Molen, de plantjesmarkt in Malburgen/’t Duifje en de Ijsheiligenmarkt van de biologische tuinbouwvereniging (BTV) in Elderveld. Je bent van harte welkom! Wethouder Bob Roelofs komt ook even langs als de Aanhanger s'ochtends in Klarendal staat.

Bij de Aanhanger, die achter een bakfiets hangt van de Arnhemse Groene Rijders, kun je informatie verkrijgen over hoe we in Arnhem met duurzame energie omgaan. Maar ook kun je er het gesprek aan gaan met de Teams Leefomgeving van de gemeente. Tijdens de presentatie op 7 mei is er speciaal voor kinderen (en volwassenen) een actie met bloemenbommen, leuk om te geven met Moederdag.

De Aanhanger is gemaakt door de Arnhemse ontwerper Klaas Kuiken. Hij heeft hiervoor duurzame Arnhemse producten gebruikt, zo is het blad gemaakt van 100% gerecycled plastic.

Iedereen is van harte welkom om even te komen kijken op:

10.00 – 11.00 uur: Plantjesmarkt bij de Molen, Klarendal

11.30 – 14.30 uur: Evenement met plantjesmarkt in ’t Duifje, Keizershof

14.00 – 15.00 uur: Ijsheiligenmarkt BTV Elderveld

De Aanhanger is een onderdeel van de campagne Arnhem Aan, waarmee de gemeente Arnhem, het Energieloket Midden Gelderland en andere energiebewuste Arnhemmers het lokaal duurzaam omgaan met energie stimuleren.

Meer informatie?

www.arnhemaan.nl | info@arnhemaan.nl

Wij helpen je graag mee