Scroll naar beneden
Illustratie van een kastje met draadje naar een molshoop met plantje

Initiatieven en nieuws

  Overzicht
Ondernemer

Connectr energy innovation lab

Visual Connectr.png

Connectr Energy Innovation Lab is de naam van de nieuwe plek op Industriepark Kleefse Waard (IPKW) in Arnhem waar studenten, onderzoekers, ondernemers en beleidsmakers in de regio Arnhem-Nijmegen-Wageningen met elkaar verbinden om idee├źn en innovaties in de duurzame energiesector een forse duw te geven.

Maandag 29 juni jl. was de online aftrap en nodigden Jan van Dellen (wethouder gemeente Arnhem), Yvonne de Haan (vicevoorzitter College van Bestuur HAN), Kevin Rijke (directeur IPKW), Christianne van der Wal (gedeputeerde Provincie Gelderland) en Sigrid Helbig (directeur The Economic Board Arnhem Nijmegen Wageningen) bedrijven en instellingen uit om deel te gaan nemen.

Klik hier om de live stream terug te kijken

Doe mee!
Bedrijven, onderwijsinstellingen en studenten, advies- of onderzoeksbureaus en andere partijen die geïnteresseerd zijn in een samenwerking op Connectr kunnen contact opnemen via info@connectr-lab.nl en meer informatie vinden op de website connectr-lab.nl.

Connectr is een initiatief van Gemeente Arnhem, Provincie Gelderland, Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en Industriepark Kleefse Waard.

Connectr live stream.png
Logos-connectr.png

Initiatieven en nieuws

Visual Connectr.png
Ondernemer

Connectr energy innovation lab

Connectr energy innovation lab

Lees meer

Wij helpen je graag mee