ArnhemAAN: Arnhems gezin doet mee aan SBS programma Green make over

Voor alle mensen die hun eigen leefomgeving best wel willen verbeteren om klimaatverandering tegen te gaan, maar niet weten waar ze moeten beginnen, is er nu Green Make Over. Een nieuw 12-delige woon- en lifestyleprogramma helpt gezinnen met praktische manieren om thuis geld te besparen op energie & waterverbruik. Maar ook voeding, kleding en mobiliteit komen aan bod. Met de ‘groene’ tips en tools kan de kijker thuis ook direct actie ondernemen. In de derde aflevering op 2 juni staat de Arnhemse familie Artuc centraal. Zij wonen in de wijk Malburgen.

Uitzendingen
Green Make Over is vanaf 19 mei 2019 iedere zondag om 16.25 uur te zien bij SBS6. Het Arnhemse gezin is te zien op zondag 2 juni a.s.. Na elke aflevering zijn de deelnemers aan het tv-programma ook nog te volgen op www.greenmakeover.nl. Met vlogcamera’s filmen ze hun eerste ervaringen met de ‘groene’ tips en tools.

ArnhemAAN: Woonwensenscan
Wilt u ook een persoonlijk advies over de mogelijkheden om uw woning comfortabeler, veiliger of gezonder te maken? In Arnhem een Woonwensenscan mogelijk. Met de gratis Woonwensenscan krijgt u een huisbezoek van een speciale wooncoach waarbij gekeken wordt hoe u uw woning comfortabeler, veiliger, gezonder en toekomstbestendig kunt maken. Daarnaast laat de scan zien waar u nog energie zou kunnen besparen.

 

Foto: ArnhemAAN bus 'Lijn 2030' bij de opname van SBS 'GreenmakeOver', door Kirsten Kramer

Arnhems gezin doet mee aan SBS programma Green make over