Scroll naar beneden
Illustratie van een kastje met draadje naar een molshoop met plantje

Initiatieven en nieuws

  Overzicht

Advies aan huis, wat past bij me?

Energietransitie_05-7151

De komende periode staat bij iedereen in het teken van de energierekening. Onder de vlag van Arnhem Aan bieden we je een overzicht van allerlei mogelijkheden die je helpen bij het besparen op je energieverbruik en dus de energierekening. Maar welk advies aan huis past bij jouw situatie? We hebben ze op een rijtje gezet:

Energiecoach, bij geldzorgen

Heb je geldzorgen en moeite met het betalen van de energierekening? Vraag dan gratis een energiecoach aan. De energiecoach helpt jou gratis om stap voor stap meer grip te krijgen op de energierekening. Naast persoonlijk advies helpt de coach jou bij het plaatsen van gratis energiebesparende producten thuis. Voor huurders én eigenaren.

Bespaarcheck, bij snel energie besparen

Wil je gewoon snel wat bespaartips van een coach? Doe dan een bespaarcheck. Bij een gratis Bespaarcheck komt een coach eenmalig bij je op bezoek en geeft advies over energie besparen. Met kleine aanpassingen in jouw woning en zonder grote investeringen. Voor huurders én eigenaren.

Energiescan, bij grote energiemaatregelen in eigen woning

Ben je huiseigenaar en wil je aan de slag met grotere maatregelen om jouw woning energiezuinig te maken, vraag dan een energiescan aan. Je krijgt een onafhankelijke coach op bezoek die je woning inspecteert en de huidige stand van zaken in kaart brengt. De coach adviseert welke energiemaatregelen geschikt zijn.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor jou als woningeigenaar? Neem dan een kijkje op Energieloket Arnhem.

Wij helpen je graag mee