Nieuws

Blijf op de hoogte van alles wat AAN gaat.
Er gebeurt veel in Arnhem op het gebied van duurzaamheid. Hier tref je de laatste ontwikkelingen maar ook links naar actuele acties.

Eerste drijvend en roterend zonnevlot aangesloten in de stad

Op 22 juni 2018 opent wethouder Energie & Klimaat, Cathelijne Bouwkamp, het eerste - in Nederland - drijvende en met de zon mee roterende zonnevlot in de stad. De installatie komt in de vijver naast een school te liggen.

Eerste drijvend en roterend zonnevlot aangesloten in de stad

Zorginstellingen kunnen tot 25 procent energie besparen

Acht zorginstellingen, Milieuplatform Zorgsector, de gemeente Arnhem en Omgevingsdienst Regio Arnhem zetten op 19 april 2018 hun handtekening onder de Green Deal Verduurzamen Zorginstellingen Arnhem en omgeving. Bij zorginstellingen is tot 25 procent energiebesparing mogelijk, blijkt uit landelijk onderzoek.

Green Deal Verduurzamen Zorginstellingen Arnhem en omgeving

Het Arnhemse AANjaagfonds…, goed bezig!

Het AANjaagfonds: hulp bij het opzetten van een duurzame buurtactie

Met ingang van 1 januari 2018 kunnen Arnhemmers die samen met buren willen werken aan het verduurzamen van een wijk, buurt of straat, in aanmerking komen voor ondersteuning vanuit het AANjaagfonds.

ArnhemAAN

VVE Energieloket Gelderland

Je wilt graag verduurzamen en woont in een huis met Verenigingen van Eigenaren (VvE). Dan heb je ook met andere huiseigenaren te maken. Hoe kun je dan verduurzamen, hoe pak je dat aan?

VVE Energieloket Gelderland

Woonwensenscan

Wil je comfortabeler, veiliger én energiezuiniger wonen? Of ga je verbouwen, maar dan liefst wel zo efficiënt mogelijk en in de juiste volgorde? Vraag dan een gratis woonwensenscan voor woningeigenaren aan. Een wooncoach komt bij je aan huis en loopt samen jouw woonwensen door.

Geef je huis een toekomst