Nieuws

Blijf op de hoogte van alles wat AAN gaat.
Er gebeurt veel in Arnhem op het gebied van duurzaamheid. Hier tref je de laatste ontwikkelingen maar ook links naar actuele acties.

Energy Café van 18 juni gaat door via livestream!

16-06-2020

Je huis verduurzamen in deze tijden, hoe werkt dat en welke kansen biedt het? Die vraag staat centraal tijdens het Energy Café van 18 juni. Het Café is interessant voor iedereen, woningeigenaren én huurders, die een woning energiezuiniger wil maken.

Op weg naar een aardgasvrij Arnhem

09-06-2020

Arnhem moet net als de rest van Nederland in 2050 aardgasvrij zijn. Vorig jaar heeft de gemeente daarvoor de 'wijkgerichte aanpak energietransitie' vastgesteld.

Bedrijven besparen direct op de energierekening

25-05-2020

Door corona leven we in een nieuwe werkelijkheid. De gevolgen van het virus hebben impact op elke ondernemer. Verduurzamen van het pand staat daardoor wellicht niet meer hoog op de prioriteitenlijst. Begrijpelijk.

Achthonderd woningen in Elderveld-Noord aardgasvrij

30-04-2020

Ruim 800 woningen in de Arnhemse wijk Elderveld-Noord kunnen worden verwarmd met de restwarmte van de nabijgelegen waterzuiveringsinstallatie. Dat betekent dat deze woningen op termijn niet langer via aardgas hoeven te worden verwarmd.

Windpark Koningspleij mag worden gebouwd

01-04-2020

Windpark Koningspleij mag worden gebouwd. Met de uitspraak van de Raad van State van woensdag 1 april 2020 zijn het bestemmingsplan, de omgevingsvergunning en de watervergunning onherroepelijk geworden.

De Energiescan voor bedrijven loont voor koffiebrander Peeze

09-03-2020

Arnhemse ondernemers kunnen samen een gigantische energie- en kostenbesparing realiseren met de energiescan. Peeze en Blue Terra Energy Experts laten je zien hoe. Doe mee en regel ook een energiescan.