Nieuws

Blijf op de hoogte van alles wat AAN gaat.
Er gebeurt veel in Arnhem op het gebied van duurzaamheid. Hier tref je de laatste ontwikkelingen maar ook links naar actuele acties.

Meedoen met de ArnhemAANdag

In 2020 willen we het in Arnhem met 20% minder energie gaan doen. Dat betekent dat we 80% gaan gebruiken ten opzichte van het gebruik nu. Om te onderzoeken wat je zoal tegenkomt als je dit echt dagelijks gaat doen starten we het ‘Arnhemaandag- project’
Doe wekelijks mee met de #ArnhemAANdag Challenge en laat zien dat jij het meest kan bereiken met minder!

ArnhemAANdag

Het Arnhemse AANjaagfonds…, goed bezig!

Het AANjaagfonds: hulp bij het opzetten van een duurzame buurtactie

Met ingang van 1 januari 2018 kunnen Arnhemmers die samen met buren willen werken aan het verduurzamen van een wijk, buurt of straat, in aanmerking komen voor ondersteuning vanuit het AANjaagfonds.

ArnhemAAN

VVE Energieloket Gelderland

Je wilt graag verduurzamen en woont in een huis met Verenigingen van Eigenaren (VvE). Dan heb je ook met andere huiseigenaren te maken. Hoe kun je dan verduurzamen, hoe pak je dat aan?

VVE Energieloket Gelderland

Klimaatstraatfeest

Het HIER Klimaatstraatfeest is al tien jaar lang de grootste en leukste energiebesparingswedstrijd van Nederland. Het idee achter de competitie is simpel: je verdient klimaatpunten door met zoveel mogelijk mensen energie te besparen tijdens het stookseizoen (10 oktober 2017 – 31 maart 2018).

Heb je je al aangemeld voor het Klimaatstraatfeest? Omdat je in Arnhem woont, start je al met 500 bonuspunten.

Klimaatstraatfeest

Woonwensenscan

Wil je comfortabeler, veiliger én energiezuiniger wonen? Of ga je verbouwen, maar dan liefst wel zo efficiënt mogelijk en in de juiste volgorde? Vraag dan een gratis woonwensenscan voor woningeigenaren aan. Een wooncoach komt bij je aan huis en loopt samen jouw woonwensen door.

Geef je huis een toekomst