Scroll naar beneden
Ondernemers en energiecrisis

Ondernemers en energiecrisis

Energie- en bestaanszekerheids

Energietransitie_Gemeente Arnhem_small-68

Zorgen over de stijgende energieprijzen?

De gemeente Arnhem biedt hulp aan voor ondernemers die in de problemen dreigen te komen door de aanhoudende energie- en bestaanszekerheidscrisis. Hieronder tref je enkele mogelijkheden uit het hulpaanbod.

Hierbij tref je ook een te downloaden folder (PDF) met informatie over het hulpaanbod van de gemeente.

Loket Geldzaken voor ondernemers is er voor je!

Een professioneel team adviseert en ondersteunt je gratis en discreet bij financiële problemen of een vraag over geldzaken. Het kan iedereen overkomen, zeker nu. Wacht niet met het zoeken naar hulp! Meer informatie vind je op www.arnhem.nl/loketgeldzaken.

Energiescan

Met een energiescan krijg je inzicht in je energieverbruik en bespaar-mogelijkheden. Of het nou om kleine of grote maatregelen gaat. Je kunt bij de gemeente terecht voor advies en hulp met verduurzaming. Wij helpen je graag met het vinden van oplossingen en nemen je mee in diverse financiële regelingen die hiervoor beschikbaar zijn.

Vragen over toe te passen energie-innovaties?

Arnhem is van oudsher een energiestad. In onze stad worden volop innovaties en oplossingen ontwikkeld voor bedrijven die veel energie gebruiken of produceren. Wil je met hen in contact komen of heb je samen ondersteuning nodig om zo’n innovatie toe te passen? Ook dan helpt de gemeente graag. Bel voor vragen de gemeente Arnhem op telefoonnummer (026) 377 4900 of mail naar ondernemen@arnhem.nl.

Wij helpen je graag mee