Het duurzame pand van Louwman Arnhem heeft BREEAM excellent label

Louwman Arnhem
Meander 123
6825 MD Arnhem

Initiatiefnemer: Louwman Group
Gerealiseerd: 2015

Onderwerpen: 
Zonne-energie
Warmte
Slimme aanpak energieverbruik
Verlichting (LED)
Isolatie
Louwman Arnhem

Het nieuwe pand van Louwman Arnhem op businesspark IJsseloord 2 is ontworpen om het milieu zo minimaal mogelijk te belasten.

Het pand heeft het hoog aangeschreven BREEAM excellent label. BREEAM-NL Nieuwbouw en Renovatie is in Nederland hét keurmerk om nieuwbouwprojecten en grootschalige renovaties te beoordelen op duurzaamheidsprestatie. Er wordt extreem zuinig omgesprongen met energie. Zo wordt onder meer gebruik gemaakt van zonnepanelen, extra isolatiematerialen en duurzame energieopwekking door middel van een luchtwarmtepomp. Bij de bouw zelf wordt gebruik gemaakt van sterk gereguleerde en duurzame bouwstroom.

Het resultaat

Het duurzame pand van Louwman Arnhem is de eerste vestiging van Toyota en Lexus met de maximaal haalbare sterren volgens het BREEAM excellent label. En vooral een beter gebouw: gezonder, groener en schoner.

Heb je vragen over energie besparen?

Bezoek dan hét digitale energieloket van de gemeente Arnhem: Energieloket Midden Gelderland. Hier krijg je alle antwoorden op je praktische vragen op het gebied van energiemaatregelen.
 

Ga naar ELMG.nl
 

Energieloket Midden Gelderland