Halte 2030

Halte 2030 is de samenwerklocatie van Arnhem AAN, duurzame wijkinitiatieven, Energieloket Midden Gelderland (ELMG) en Rijn en IJssel Energiecoöperatie. Halte 2030 is een broedplaats vol energie en is gevestigd in het kantoorgebouw OK 72 op het adres Oude Kraan 72 in Arnhem. De locatie ligt op 3 minuten loopafstand van het station en centrum.

Vast locatie Arnhem AAN

Iedere woensdagochtend is het kernteam AANjagers in Halte 2030 voor het bespreken van de ontwikkelingen binnen Arnhem AAN en voor het bespreken van de aanvragen AANjaagfonds van duurzame wijkinitiatieven.
Voor duurzame wijkinitiatieven is iedere woensdagochtend van 11.00 tot 12.00 uur een inloopspreekuur (op afspraak via aanjagers@arnhemaan.nl).

Broedplaats vol energie

Bij Halte 2030 worden bijeenkomsten en trainingen (LAB's) gehouden, je kan er warmtecamera’s lenen, coaches en AANjagers vinden, informatie ophalen of je duurzame initiatief ‘opladen’ met kennis over energie besparen en opwekken.
Ook is Halte 2030 de thuisbasis voor Lijn 2030, de duurzame bus die de wijken ingaat om met inwoners het gesprek aan te gaan over energie en duurzaamheid.

Meer informatie

Voor informatie over het gebruik van Halte 2030 kunt u terecht bij de perronchef: Guido Adriaanse, per e-mail te bereiken via facilitair@rijnenijsselenergie.nl.