Scroll naar beneden
Lijn2030

Lijn2030

Het toonbeeld van duurzaamheid en circulariteit

Lijn 2030 Arnhem

Lijn 2030

LIJN 2030 in Arnhem. Deze duurzame bus vol met Arnhemse AANjagers, rijdt door de stad om bewoners te helpen met het verduurzamen van het huis en leefomgeving. Kijk op LIJN 2030 of de bus binnenkort bij jou in de buurt stopt.

Vraag een halte aan!

Als je in Arnhem woont kun je nu een eigen 'LIJN 2030'-bushalte aanvragen. Er komt dan een duurzame bus naar je straat waar je alles te weten kunt komen over het verduurzamen van je huis of buurt.

De wagen fungeert tevens als ‘Mobile Tiny Office’ voor de teams leefomgeving van de gemeente, dus je kunt ook met andere vragen dan alleen duurzaamheid terecht.

Klik hier om direct een halte aan te vragen!

Bushalte bord van Lijn 2030. Eerste halte: Energie, tweede halte: bewustwording, derde halte: Klimaatadaptie

Halte aanvragen?

Vraag een halte aan voor je straat
Die oranje bus is een blikvanger, en ze hebben lekkere koffie!

De verduurzaamde Volkswagen T1 bus, Lijn2030, is de ultieme conversatie starter voor jouw duurzame initiatief! Met behulp van Lijn2030 betrek je mede-wijk-bewoners bij jouw idee of initiatief om de wijk duurzamer en mooier te maken. Eén of twee AANjagers komen met de bus helpen om informatie te verstrekken, leden te werven, een wijk-actie uit te voeren of één van de andere acties uit de gereedschapskist kracht bij te zetten. Klik op de link hierboven en vraag ook een halte aan.

Wij helpen je graag mee