Energy Cafe

Energy Cafe

Samen voor verduurzaming in Arnhem

hero3.jpg

Waarom het Energy Café?

Het Energy Café is het inspirerende ontmoetingsmoment van het duurzame energie netwerk in Arnhem dat om de twee maanden wordt georganiseerd op de derde donderdag van de maand.

In de andere maand vindt het Klimaatcafé plaats, dat over klimaatbestendig maken van de stad gaat, georganiseerd door Arnhem Klimaatbestendig. De Energy Cafés worden geprogrammeerd door de partners uit het netwerk. 'Showroom Arnhem' is een vast terugkerende locatie.

De cafés kunnen daarnaast ook op een andere locatie plaatsvinden.Vaste moderator van het Energy Café is Edwin Verdurmen. Als je een café (deels) wilt organiseren (bijvoorbeeld bij u op locatie) of je hebt een vraag of een oproep aan het netwerk, dan kun je daarover contact opnemen met Ilka Baranyó: energycafe@arnhem.nl. Meer informatie over het Energy Café klik hier.

Je kunt hier ook alle vorige edities van de online Energy Cafes terugkijken.

Check hier de website van de gemeente over Energy Cafe (arnhem.nl)

17 september, thema van het volgend Energy Cafe: wie, wat en waarom' van de energietransitie

De overgang van fossiele brandstoffen naar groene energie is volop in gang. Maar wie moet ervoor zorgen dat deze energietransitie goed verloopt? Wie moeten nu grote stappen zetten: ondernemers, bewoners of de overheid? Bij de volgende livestream van het #Energycafé hebben we het over de 'wie, wat en waarom' van de energietransitie. De livestream start om 20.00 uur. Kun je er niet bij zijn? De livestream is later op YouTube terug te kijken.

Wij helpen je graag mee