De AANjagers maken het mogelijk

De AANjagers is een team van Arnhemmers dat wijk- en buurtinitiatieven helpt energieprojecten op wijkniveau te realiseren. Je kunt een AANjager benaderen als je zelf iets op touw wil zetten, in je straat, buurt of wijk. De AANjagers kennen alle voorbeelden en kunnen helpen met een stappenplan. De AANjagers bieden zich dus letterlijk AAN! Als je zelf ideeën hebt op het gebied van duurzame energie en je wilt deze een stap verder brengen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van de AANjagers. 

Ook ondersteuning aan initiatieven uit het AANjaagfonds!

Het AANjaagfonds is een subsidieregeling en is speciaal opgericht om duurzame wijk- en buurt initiatieven te ondersteunen in de uitvoering van hun activiteiten. Daarvoor krijgen de initatieven subsidie in de vom van hulp van een AANjager die hen helpt met onder andere:
onderzoek, advies, coaching, gebruik van de ArnhemAAN "gereedschapskist", begeleiding en organisatie van activiteiten. Daarnaast is vergoeding van kosten mogelijk.

Kijk op AANjaagfonds voor meer informatie

 

David Willemsen

David Willemsen

Urban Buitenhuis

Urban Buitenhuis

Marc van der Burght

Marc van der Burght

Erik van Cuijk

Erik van Cuijk

Zoek op de kaart

Jouw initiatief ook op de kaart?

Ben jij ook actief met duurzame energie? Heb je een mooi voorbeeld hoe je de energierekening omlaag krijgt, thuis of met een buurtproject? Of ben je bedrijfsmatig actief en heb je een slimme innovatie bedacht? Laat het hier weten zodat ook anderen geinspireerd kunnen worden. Meld je voorbeeld hier aan.