Scroll naar beneden
Agenda

Agenda

Wekelijks gebeurt er iets, ook in jouw buurt.

Kies je doelgroep:

november

 1. Bijeenkomst Zuinig met Energie

  De energieprijzen stijgen momenteel enorm. Wat betekent dat voor jou en wat kun je doen? We merken dat veel bewoners zich zorgen maken.

  Daarom organiseren we op donderdag 10 november een lunchbijeenkomst om tips met elkaar uit te wisselen, informatie te geven en kennis te maken met energiecoaches.

  Wanneer: 10 november 12:30 -14:30 (lunch inbegrepen)

  Waar: Wijkcentrum De Symfonie, Valckenierstraat 1

  Voor de bijeenkomst maken we een heerlijke gratis lunch. We steken hier veel liefde en tijd in. Het is voor ons belangrijk te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten.

  Meld je direct aan via:
  E-mail: broek.energie@gmail.com
  Whatsapp: 06-52773643

december

 1. Hulp bij vragen rondom de energietoeslag in Presikhaaf

  Studenten van RijnIJssel staan klaar om u te helpen met vragen rondom de energietoeslag. Zij staan elke woensdagochtend tot het eind van dit jaar bij The Point in Winkelcentrum Presikhaaf. Samen zetten we de schouders eronder om inwoners van Presikhaaf/Arnhem bij te staan.

  Wat: Hulp bij vragen rondom de energietoeslag

  Wanneer: 8, 15, 22 en 29 december

  Waar: The Point in Winkelcentrum Presikhaaf

Wij helpen je graag mee

barber

We zijn AAN in Arnhem

ArnhemAAN is een brede stadsbeweging van mensen en organisaties die er voor gaan zorgen dat we anders omgaan met energie. We moeten wel, we hebben maar één aarde en daar moeten we het mee doen. En het kan absoluut! Het is niet alleen uitdagend maar het schept nieuwe kansen, nieuwe mogelijkheden, nieuwe energie!